Феновете на ЦСКА гласуват като луди за бъдещето на Левски!

Спорт
16:30 - 21 Май 2020
8560
Феновете на ЦСКА гласуват като луди за бъдещето на Левски!

Феновете на ЦСКА не останаха безучастни в поредната гавра, която Васил Божков спретна на Левски. Сутринта бизнесменът в изгнание публикува анкета във фейсбук, в която призова всички левскари да гласуват кой да стане притежател на акциите на клуба.

Божков даде четири имена, най-обсъжданите - Наско Сираков, Делян Пеевски, Бойко Борисов и Константин Папазов. Но потребителите на социалната мрежа започнаха да прибавят нови фигури, като броят набъбна над 100. Разбира се, повечето са доста несериозни и майтапчийски. Други имена, които бяха добавени за притежател на сините акции, са Сретан Йосич, Слави Трифонов, Валери Божинов, Бил Гейтс, Къци Вапцаров, Кондьо, Александър Томов - Лупи, Митьо Пищова, Галена, Наско Ментата, Луна, ЛиЛана, Радо Шишарката, Николай Митов - Жадното, Веселин Маринов, Сашо Диков, Неда Украден, Гриша Ганчев, Милко Калайджиев, Кирил Домусчиев, Хасан Чинчири...

В гласуването се включиха и много фенове на големия съперник на Левски - ЦСКА. Тарторът на Сектор "Г" - Иван Велчев - Кюстендилеца, също даде своя вот, той гласува за Делян Пеевски.

Въпреки подигравката, към този момент убедителен лидер за нов собственик на Левски е легендата на клуба Наско Сираков, който се е откъснал с над 7 000 гласа пред своите преследвачи. Той има над 21 000, докато Делян Пеевски е с 14 хиляди.

Под анкетата има и близо 1000 коментара, Lupa.bg подбра някои от по-интересните:

Миро Тодоров: "Бай Василе, 2006-та година те проклех, за дето позволи на Подуене да станат шампиони по вторият начин, но ако доведеш святото дело до край и ги закриеш, ще оттегля проклятието. Успех!"

Пламен Стоянов: "Зад Сираков стои Бойко Борисов. Нали го знаете, г-н Божков?"

Милен Великов: "Доста даде за Левски, но и все повече вредиш. Подобни глупости не ни карат да се чувстваме особено горди от твоята креативност, нито ни допадат подобни анкетки и допитвания с разни анимационни герои вътре. Съжалявам за загробените ти бизнеси, но ако имаш детайли, данни или доказателства срещу тези, които те накараха сега да си на плажа, а аз да давам пари, докато съм безработен - кажи го ясно и точно на целия свят. Спри да се подиграваш с нас, за да те помним с добро, което направи. Въобще не ни интересуват игрите Ви, но ни засягат и както е видно са за наша сметка. Давай, продавай или подарявай - да се свършва, за да почнем на чисто!"

Кирил Личев: "Бъзикат с определени хора и неловкото положение, в което са поставени, е ГЕНИАЛЕН! Чудя се докога обаче ще продължи всичко това? Съгласен съм, че индиректно ГИ наказвате, за да види цяла България колко пари струват, но границата е много тънка и с нервите на истинските симпатизанти... Не мисля, че някой ще отстъпи в дадената ситуация и положението е патово.
Бъдете здрави!"

Борис Светлинов Тасков: "Г-н Божков, не Ви ли писна това положение? Ясно е, че сте инвестирал крайно много средства в отбора, но съм убеден, че разбирате дали нещо ще се върне от тях. Ние, феновете на Левски, искаме твърда позиция и заставаме зад Наско Сираков! В последните дни мисля, че това стана достатъчно ясно. Колкото до оранжевите гласували за Пеевски, дано ви се случи, тогава само тирето ще остане".

Михаил Николов: "Чичо Васко, може ли утре да има балотаж само между двамата с най-много гласове? И другите опции да бъдат забранени, защото публиката е доста разделена, досега има над 100 кандидата за акциите. Мерси предварително! Аз вярвам в теб!"