Феновете на ЦСКА гледат мача с БАТЕ в Борисовата градина

Червените ще осигурят големи видеостени, на които ще се прожектира двубоят

Спорт
17:38 - 02 Септември 2020
2668
Феновете на ЦСКА гледат мача с БАТЕ в Борисовата градина

Феновете на ЦСКА ще могат да наблюдават домакинството на БАТЕ Борисов на големи видеостени в Борисовата градина, непосредствено до стадион "Българска армия". Срещата с беларуския тим е от втория предварителен кръг на Лига Европа, но ще се играе без публика, тъй като това са изискванията на УЕФА заради коронавируса.

Двубоят е изключително важен за червените, които ако преодолеят кошмара на Левски, в следващия етап ще се изправят срещу далеч по-лесен и приемлив противник - победителят от двойката Б36 Торшавн (Фарьорски острови) - Дъ Ню Сейнтс (Уелс). При успех, армейците ще вземат и коефициента на беларусите, което ще им даде предимство в следващия кръг и ще бъдат поставени при жребия.

Ръководството на ЦСКА е поискало официално разрешение от Столична община, за да могат да се разположат на едно от емблематичните места в Борисовата градина - Сцената зад Сектор "Г". Тъй като тогава е празникът на София се очаква да има много хора в парка, а също така и нещо съществено - може да е заета Сцената за някакви музикално-развлекателни дейности.

Независимо от всичко, червените шефове са готови и с други варианти, ако този отпадне. Ръководството прави всичко възможно футболистите да усетят подкрепата, тъй ще могат да чуват армейските песни непосредствено през оградата на стадиона. 

Срещата ЦСКА - БАТЕ Борисов е на 17 септември от 20:00 часа.