Феновете на Юнайтед скочиха на шефовете заради Грийнууд

Привържениците тъгуват за изпуснатия талант, който не получи подкрепа и защита от босовете

Спорт
15:55 - 22 Август 2023
2260
Феновете на Юнайтед скочиха на шефовете заради Грийнууд

Мейсън Грийнууд вече не е част от Манчестър Юнайтед. Клубът официално оповести позицията си, а футболистът, обявен за един от големите таланти на академията на червените дяволи, сподели, че е по-добре да потърси щастието си далеч от "Олд Трафорд".

В различните фенски форуми 99% от коментарите са в подкрепа на Мейсън Грийнууд и срещу ръководството на фамилия Глейзър.

Ето и по-интересните мнения:

"Язък за момчето. Загубихме най-добрия си нападател с лека ръка".

"Беше очаквано. Голямо петно върху клуба, обществен натиск. Най-нормалното решение за съжаление..."

"Дано след някоя година да ги срещне и да им вкара един хетрик".

"Като го вземат Нотингам и ни зашие един хетрик и ще видим тогава".

"Бесен съм! Бок@@ци управляват клуба ни! Срам и позор!"

"До два сезона ще искаме да си го върнем и цената, която ще ни обявят, ще е поне 50-60 милиона, убеден съм! Поредна уникална глупост от ръководството. Ако бяха казали, че иска да остане, той щеше да остане и да се докаже!"

"Този футболист НИКОГА няма да си върне формата, в която беше. Много е далеч физически и най-вече психически. Успех му желая, както и здраве на него и семейството му. Гледаме напред! GGMU!"

"Когато един професионален футболист е далеч футболните терен за дълго време (няколко месеца). После се връща, но не е същият, дори на половината уменията са му изчезнали".

"Можем само да гадаем какво ще се случи. Ван Нистелрой не игра 18 месеца поради контузия, но въпреки това Съра го взе. При Мейсън всичко опира до здрава психика. В началото ще му е трудно".

"Поредното безумно решение на ръководството,доказващо некадърността и неспособността им за управление на клуба..."

"Пожелавам му да отиде в отбор, който ще го оцени на 100%, и да ги шие всички наред!"

"Спирам да гледам футбол! Е**л съм ги и нещастниците!"

"Така става като се слуша хорското мнение, а не фактите от полицията, съда, и т.н. На Бенджамин Менди му се извиняват и го поздравяват, че е невинен, а за Мейсън обратното - защото "моралът" на много от хората, които са много дълеч от случая, е много висок".

"Менди бая отбори му отказаха, а Грийнууд доста трудно ще вкара гол за Англия, като няма кой да го викне вече".

"И какво излиза: оправдават го, "насилваната" се събира отново с него и дете чакат, и накрая клубът не може да му прости! Да не говорим, че ръководството още от първия ден го захвърли и не му оказа никаква подкрепа!"

"Тъпи, тъпи управляващи. При наличието, че имаш куци коне в отбора, битрябло да го запазят и да играе. Докарахме половината отбор на Аякс на "Олд Трафорд" и пак не върви. Една и съща игра от 10 години насам, без никаква идея в атака".

"Играем с 6-7 футболиста. Другите не знаят къде се намират. Второто полувреме на мача с Тотнъм направо ни скриха топката. Хората, дето трябваше да организират играта, се скриха и пълен хаос. Много трудно играем. Не знам какво им харесват в играта?"

"Попътен вятър, момче! Надявам се да попадне в клуб, който ще го оценява, а решението на клуба дори не смятам да го коментирам, защото ще излезна от границите на нормалното. Управата да подават ОСТАВКА моментално!"

"Клубът гледа своите интереси, когато се издъниш по този начин си аут! Иначе за Мейсън - страхотен талант, но съдба. Желая му всичко най-добро и много успех, където и да е!"

"Тука генерално липсва разбиране, че МЮ е мега бранд и един от най-комерсиални клубове в света. Като такъв, публичният образ е на преден план, защото той генерира приходите. Ако бяха оставили Грийнууд, рискуват да влязат в доста проблеми".

"Glazers - ВЪН ОТ МАНЧЕСТЪР!"

"Тия Глейзъри ми се струват, че получават повече пари да унищтожат Юнайтед, отколкото да го продадат".

"Значи при едни може, а при други не. Това е пълна пародия. Дано го вземе голям отбор и да ни нашие поне 4 гола!"

"Станахме за посмешище на Висшата лига! С това ръководство ще духаме супата до второ пришествие. Не завиждам на нашия мениджър. Насадиха го на пачи яйца, ама по табиет! Агонията ни започна и май ще е доста дълга!".