Феновете питат: Къде изчезна барселонският сезон на "Под прикритие"

Конспирация тресе зрителите на Нова телевизия заради падането на сериала

През ключалката
16:30 - 06 Март 2020
69158
Феновете питат: Къде изчезна барселонският сезон на "Под прикритие"

Фенове на криминалния български сериал "Под прикритие" са организирали подписка с питане до шефовете на Нова телевизия защо сагата е спряна точно в този момент, когато развръзката в 4-и сезон се чака с нетърпение. Воплите им епизодите да продължат да се излъчват стигнаха и до редакцията на Lupa.bg, като в и-мейл до нас Славяна Ф., уточнява, че е наясно с причината, но въпреки това настоява за отговор. 

"Аз съм сигурна защо спряха сериала точно в 4-и сезон - защото точно в него един от главните герои - Куката (в ролята е актьорът Мариан Вълев) праща семейството си - съпругата и детето си не къде да е, а... в Барселона", пише ни почитателката на "Под прикритие", явно влюбила се в телевизионния бандит от премиерата на образа му в БНТ в далечната вече 2014 г. Според нея има пряка връзка с измисления от каталунското издание "Ел Периодико" скандал с къщата, в която бе намесено името на премиера Бойко Борисов, моделката Борислава Йовчева и нейното дете. 

В синопсиса, публикуван в Уикипедия за сериала, пише следното:

"Времената стават все по-тежки. Вече Мартин е част от екипа на ГДБОП и трябва да свиква с новия си начин на живот. Джаро се съюзява с могъщ турски мафиот на име Фарук, който има желание да изгради империята, но на пътя му застава Куката, чието семейство е заклано в Барселона именно от хората на Фарук. Куката се завръща в България и този път няма какво да губи. Той е жаден за отмъщение, но, за да се добере до виновниците, сам няма да се справи". 

А феновете на сагата се надяват тя да продължи в ефира, при това в праймтайма, както бе досега.