Фео и Алекс отпаднаха от "Един за друг"

Симпатичната двойка с ромски произход стана любима на зрителите

Актуални новини
09:22 - 26 Март 2023
6040
Фео и Алекс отпаднаха от "Един за друг"

Фенове на Фео и Алекс, участници в предаването "Един за друг", изразиха огромното си разочарование от отпадането на двойката от състезанието. 

След оспорвани елиминации сантименталната конкуренция в риалити формата двамата се сбогуваха с вилата на любовта, защото не съумяха да се оправят с нито едно от седмичните тествания. Младото семейство от Плевен се бори за оставане против Поля и Здравко, които обаче получиха поддръжката на по-голям брой от останалите участници. Три двойки прегърнаха Алекс и Фео, само че това се оказа незадоволително за продължаването им в предаването и по този начин те станаха следващите сътрудници, които си вземат довиждане с любовното съревнование.

Предизвикателството за двойки тази седмица тества положителната връзка и бързата мисъл за участниците, които трябваше да излязат от стая със загадки. Най-добро показване демонстрираха Виктория и Явор, които прибавиха 2000 лева към своята сметка. Това обаче не им доближи, с цел да завоюват специфичната привилегия и да станат „ Супердвойка на седмицата “, а премията отиде при Габриела и Десислав. Младите влюбени получиха значима задача – да спасят една от номинираните двойки. Те взеха решение да изберат едни от най-близките си хора във вилата на любовта – Радина и Петър.

В борбата за избавление четири двойки се впуснаха в кално тестване, с цел да продължат съревнованието си в „ Един за различен “. Те трябваше да пренесат голямо количество тиня единствено с телата и облеклата си. С най-хубаво време се отличиха Димана и Христо, които дружно с вторите Виктория и Георги се избавиха от елиминации.