Ферари за над 1 милион лева кацна пред централата на БСП

Червените луднаха, търсят кой оръжеен бос преговаря с Нинова на "Позитано" 20

Политика
15:10 - 29 Август 2022
10130
Ферари за над 1 милион лева кацна пред централата на БСП

Суперскъпо ферари, чиято продажна цена надхвърля 1 милион лева, подлуди БСП, след като "кацна" малко след обяд точно пред централния вход на "Позитано" 20. Слуховете отвътре са многобройни, а социалисти търсят трескаво кой е собственикът на автомобила, влязъл на преговори с шефката на левицата Корнелия Нинова предизборно.

По информация на Lupa.bg става въпрос най-вероятно за оръжеен бос, който е на среща с Нинова за "съпорт" след като благодарение на рекордния експорт в посока Полша (за Украйна, както се твърди) на боеприпаси е успял да удвои активите си. Има обаче съмнения, че всъщност бизнесменът е щурмувал централата на Столетницата, за да търси предварително дадени пари, които дълго не получавал обратно. Възможно било и да е търсел сметка за неосъществено назначение.

Върти се и хипотеза, че е възможно на среща с Нинова да е някой от босовете на дървения бизнес или мастит зърнопроизводител. 

Източниците ни съобщават, че той е напуснал сградата малко преди 15,00 часа, демонстрирал е лошо настроение и е бил облечен в скъп ленен костюм. 

Ферарито обаче толкова е възбудило апартчиците на "Позитано", че там вече са успели да изровят и конкретния модел - 488 GTB, което се предлага на родния пазар за суми между 250 000 евро и 1,3 милиона лева в зависимост от оборудването и екстрите.