Фицата потресен — набедили го за защитник на ЛГБТ общността

В един момент ще трябва да започнем да се борим за хетеросексуалните си права, кахъри се актьорът

Нещо за четене
16:00 - 13 Август 2023
6738
Фицата потресен — набедили го за защитник на ЛГБТ общността

“Покрай участието ми в протеста, получих съобщения, че съм защитник на ЛГБТ общността. Това е абсурдно!”, гневи се в интервю за “Труд” популярният актьор Филип Аврамов-Фицата.

“Аз съм против Русия, САЩ и против всички, които на гърба на Европа печелят огромни пари. Не искам да се съобразявам с вашите велики стратегии за живота и вашите ЛГБТ. В един момент

ще трябва да започнем да се борим за хетеросексуалните си права!”,

казва още в интервюто носителят на “Икар” за водеща мъжка роля през 2017 г.

Наред с тези си терзания, актьорът недоумява защо заделяните от държавата средства за култура са толкова малко.

“Защо не отделят един процент за култура, след тези 34 години обуначване!? Казват — война е, затова културата страда, защото трябва да сме съпричастни — с кой и за какво?! От вашите 100 БТР-а и всичко в Украйна ще се оправи, даваме им ги безплатно като ковчези, за да защитаваме демокрацията!”, недоумява Аврамов.

Актьорът споделя вижданията си и по отношение на агресията и педофилите.

“Мен ме плаши голямата агресия напоследък, защото след като

излязох на протест срещу насилието над жени и след това в рамките на пет дни се случиха 10 ужасяващи неща — по две престъпления на ден!

Има ескалация и не мога да разбера какво трябва да се случи още, за да се вземат мерки?! Ако управляващите искат да решават по този начин нещата в България, всеки ден ще бъдем на площада. Имаше период, в които всеки ден съм бил на площада, а сега имаме шанс леко да променим Съдебната система. Трябва да има справедлив публичен регистър за престъпниците, а не да чукнеш да провериш и нищо да няма — за какво е свидетелството за съдимост тогава, ако в него не пише, че си лежал в затвора?! Това се отнася особено и за педофилите. В Щатите има публичен регистър за това и брокерите не могат да отдадат жилище, ако има повече от три педофила в даден район, а ние тук ги прикриваме, обаче това са болни за цял живот хора, същото е и с лудите, за които нямало места. Те трябва да седят там, където им е мястото, а не да четем и слушаме за случаи, как някой убил баба си или дядо си, защото нещо не го кефели!”, категоричен е актьорът.