Фигаро тук, Фигаро там! Стоичков пя в НДК! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Камата се качи на сцената заедно с братя Аргирови и Тони Димитрова

Спорт
10:13 - 25 Април 2024
3881
Фигаро тук, Фигаро там! Стоичков пя в НДК! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Христо Стоичков демонстрира завидна енергия за възрастта си, а много млади могат да му завидят за това. Един път е отвъд Океана, след това в Европа и любимата София. Пътуванията на Камата не спират, а той продължава да се изявява на всякакви поприща. Снощи Стоичков изпълни още една своя мечта - да пее в зала 1 на НДК, а публиката остава във възторг, все едно пловдивчанинът бележи решаващ гол за любимия ЦСКА, Барса или националния отбор.

Стоичков е еднакво добър и с топка в краката, и с микрофон в ръката

Ден, след като разбра радостната вест, че ще става дядо на момче през октомври и се запозна със своя нов зет, Христо Стоичков стана част от партито на братя Аргирови. Пловдивските близнаци изправиха на крака залата с песента „Пролетна умора“.

Карлос - новият зет на Ицо Стоичков

"Честити 40 години на сцена, Братя Аргирови! Честити 65 години, пловдивски младежи! Още поне 40 години да ни радвате! За мен беше удоволствие да споделя вашия празник на сцената на зала 1 на НДК. Желая ви "Любов поне", нови върхове и много хитове!", написа в социалната мрежа Стоичков.

Навръх рождения си ден, дуетът изпя 15 от най-големите си хитове, но когато зазвуча рефренът „Как си ти? Все едно и също правя. Как си ти? Зле съм, но ще се оправя“ всички вече танцуваха и пееха, заедно със своите любимци.

Изненада бе появата на Христо Стоичков в песента „Любов поне“, заедно с Тони Димитрова и домакините на вечерта. Концертът започна с песента „Силвия“, последвана от „Залез“, „Лодка в дъжда“, „Както те обичам“, „До вчера“, „Есента“, както и „Ненужен“ – първият запис на дуета в Българското национално радио, кавър версия на песента Illussion на групата Imagination (1982).

Вторият кавър на вечерта беше на Modern Talking – „Ученическо писмо“ („Пощальонът идва, после си отива“).

Братя Аргирови изпяха също „Гот е“, „И замирисва на море“, както и двата дуета с Тони Димитрова – „Името ти е жена“ и „Срещу вятъра“, като втората песен бе изпълнена два пъти.

Преди това Стоичков беше в Мелник на сватбено тържество, изтипосан в стилен костюм и в компания на своите близки.

Стоичков в компанията на съпругата са Мариана и двете им дъщери

Днес Камата е във Велико Търново, където ще вземе участие в мача по случай 100-годишнината на Етър. Ицо Стоичков ще застане рамо да рамо с някои от героите от Американското лято през 1994-а.