Фики Стораро проговори за раздялата с „Пайнер“

Нещо за четене
11:43 - 24 Февруари 2022
2615
Фики Стораро проговори за раздялата с „Пайнер“

Фики обяви, че си тръгва от музикална компания "Пайнер". Актуалният изпълнител и продуцентите му не се разбраха за бъдеща съвместна работа и сложиха край на взаимоотношенията си.

Фолк певецът сподели пред последователите си в социалните мрежи, че след натрупания професионален опит има амбицията да бъде по-самостоятелен. Той любезно изказва благодарност към „Пайнер“ и „Планета“ и не крие, че запазва най-добри чувства към тях.

„Приятели, след почти 9 години съвместна работа с Пайнер Мюзик пътищата ни се разделят по взаимно съгласие. Пайнер беше моята първа музикална компания, там се изградих като професионалист, постигнахме много успехи заедно, два пъти станах Певец на годината, издадохме дебютния ми албум и редица хитове, участвах в турнета и големи концерти… Но вече е време да стана по-самостоятелен, а и музикалната обстановка в България много се промени. Благодаря на г-н Митко Димитров и целия екип на Пайнер и телевизия Планета за всеотдайността, винаги ще пазя топли чувства към тях!  Сега ме очакват нови хоризонти. Следете социалните ми мрежи, за да научавате всичко ново около мен от първо лице“ – казва изпълнителят.

Припомняме, че от известно време в публичното пространство се заговори, че Фики вече не фигурира в каталога на компанията и най-вероятно вече не работи за „Пайнер“.