Филип Киркоров скандален, удари го на разврат

Новини
10:53 - 21 Юли 2020
8579
Филип Киркоров скандален, удари го на разврат

Естрадната звезда Филип Киркоров скандализира феновете си с признанието, че води бурен личен живот, не иска брак и е мераклия за необвързващ секс.

Признанието му прозвуча пред журналисти по време на песенния фестивал „Славянски булевард”, който в момента се провежда в Беларус.

„Ходя наляво и надясно имам право на това. Секс без обвързване. Не бързам да се скова в оковите на брака. Хойкам, както си поискам и с когото си поискам“, заинтригува поклонниците си изпълнителят. Той посочи с усмивка, че „ако разкаже подробности, на хората ще им се изправят косите“.

Киркоров обаче не разкри с кого води вълнуващ нтимен живот, само посочи, че изпитва към бившата си съпруга, примата на руската естрада Алла Пугачова, „чувства на любов и благодарност“.

След развода си с примата на руската естрада, Киркоров така и не мина под венчило отново. Той мина през всякакви връзки с колежки от сцената, но не стигна до брак с нито една от тях.

Певецът го закъса покрай епидемията и стана ясно, че и той няма почти никакви ангажименти. Затова и сега някои си зададоха въпроса дали скандалните изявления не са пиар ход на звездата. 

В условията на всеобща карантина той обаче намери начин да смекчи поне малко финансовите си загуби. Певецът реши да почисти своя грандиозен гардероб и започна разпродажба на дрехите и обувките си, разказаха запознати. Изпълнителят сам направи фотосесия с костюмите, с които е решил да се раздели.

През зимата пък Киркоров шокира и едновременно с това обезпокои феновете си в социалните мрежи със селфи, на което се виждаше, че е отслабнал до неузнаваемост.