Филип Плейн и Лучия разкриха пола на бебето си (Снимки)

Дизайнерът очаква втори син

Стил
14:45 - 25 Януари 2022
6001
Филип Плейн и Лучия разкриха пола на бебето си (Снимки)

През последните няколко години известните личности, на които им предстои да станат родители, измислят все по-интересни начини не просто да разгласят хубавата вест, но също така и да разкрият пола на бъдещите си деца. В това своеобразно състезание обаче преди ден категоричен победител преди ден стана Филип Плейн, осигурил си първото място с пищно тържество, състояло се в прекрасното му имение в Кан, по време на което стана ясно дали половинката му Лучия е бременна с момче или момиче.

Дизайнерът, познат с ексцентричния си поглед към модата, запечата най-съществения момент на видео, което разпространи в социалните мрежи, за да го сподели с първородният си наследник Ромеро, тъй като той не е успял да присъства лично на събитието.

"Този клип е за синът ми, който в момента се намира в Бразилия и нямаше как днес да бъде тук с нас. Обичам те с цялото си сърце. Семейството ми се разраства с още един член и съм щастлив, че мога да направя всички вас съпричастни с тази радост и благословия", гласи посланието към публикацията му.

На кадрите се вижда, че над открития плувен басейн в двора на имота е направена сцена, украсена с внушителна декорация, за която определено не са пощадени средства. Върху нея се издигат две големи фигури на плюшени мечета, само че изработени от безброй цветя, а между тях стои дори още по-огромен аеростат, направен от множество балони в нежни цветове и с различна големина. Пред цялата тази композиция, сред изобилие от венчелистчета, застлали платформата като килим, стои устройство, наподобяващо детонатор от миналото, на чиято предна част е изписана една-единствена дума на английски език, а именно "Любов".

Когато важният миг настъпва, влюбената двойка натиска заедно неговата ръчка, върху която е поставено сърце, а зад тях избухват облаци от син дим, оповестяващ, че очакват момченце. Изненадата, която се чете по лицата на собственика на бранда "Plein" и половинката му при установяването на този факт, е съвсем истинска и напълно неподправена, защото дотогава, по собствено желание, те също не са били наясно с пола на бебето си.

"Никой не знаеше, дори самите ние... Докторът даде на асистента ми плик, съдържащ информацията, след което той сам организира тържеството, без да ни издава подробности", обяснява към поста си моделиерът, който разбирайки, че ще има втори син, отваря бутилка шампанско, докато приятелката му не спира да попива с ръце сълзи от очите си.