Финалът започна - кой ще грабне 100-те бона във „ Фермата “?

Нещо за четене
20:05 - 12 Декември 2020
4923
Финалът започна - кой ще грабне 100-те бона във „Фермата“?

Най-жестоката битка за 100 000 лева в риалитито „Фермата“ започна преди броени минути - на открито, високо в планината, като изправи един срещу друг финалистите в шоуто - стюардесата Ваня, строителят Боби, пчеларката Надя и гвардеецът Калоян. 

От 21 участници, които влязоха в предаването преди три месеца, само тези четирима оцеляха до края. Предстоят четири напрегнати сблъсъка, след които един от финалистите  ще вдигне мечтания чек над главата си.

Ваня, Надежда, Боби и Калоян ще се състезават без да са разделени на мъжка и женска група. Битките са записани непосредствено преди финала, за да се избегнат непредвидени ситуации, свързани с ковид-пандемията, а гласуването е на живо.

Кой ще грабне голямата награда ще бъде решено след сбора на три компонента: резултата от сблъсъците, гласовете на Фермерския съвет, в който влизат героите от шестте ферми досега  - участници, наставници, ментори и стопани, и, най-важното, зрителския вот.  

Всеки може да подкрепи своя фаворит с sms като гласува за Борислав на номер 1633, за Ваня на 1634, за Надежда на 1635 или за Калоян на 1636. От един номер може да се изпращат максимум 50 sms-а, а цената е 1 лв. без ДДС за всички оператори.