Финансова пирамида: ПП искат по 50 лв., за да отстранят Пеевски

Провокативни имейли на "Промяната" взривиха социалните мрежи

Политика
12:25 - 11 Октомври 2024
9205
Финансова пирамида: ПП искат по 50 лв., за да отстранят Пеевски

Тотално изтрещяване или фейк е новата схема на „Продължаваме промяната”? Социалните мрежи буквално гръмнаха заради имейли, изпратени от „Продължаваме промяната”, в които Петков и Василев ни призовават да дарим по 50 лв., за да се борят срещу Пеевски.

Ето какво гласи абсурдното послание:

„Искаш ли Пеевски в парламента? Искаш ли Сарафов да е следващият главен прокурор и негова лична бухалка? Ако всеки, който получи този имейл, ни подкрепи с 50 лв, ще увеличи шанса Пеевски да не влезе в следващия парламент и Сарафов да не стане следващият главен прокурор на България.

Събираме средства, за да направим кампания за всички тези 70% от негласуващите българи. За целта са ни необходими 100 000 лева, с които да се опитаме да убедим още поне 10% да излязат да гласуват".

Призивът обаче бе посрещнат с огън и жупел във фейсбук.

„ПП направиха сглобка с Пеевски и техни хора го рекламираха като променил се към добро евроатлантик. Днес ПП изпращат имейли, с които призовават да им дадем по 50 лева, за да не влезе Пеевски в парламента, а Сарафов да не стане главен прокурор. Как ще ги спрат с тези дарения? Ще им дадат парите, за да се пенсионират?!
Ако става така, да съберем пари, за да пенсионираме Сарафов и всички от сглобката, барабар с ПП?”, пишат гневни читатели в социалната мрежа.