Флавио Бриаторе е в болница с коронавирус

Новини
23:05 - 25 Август 2020
4067
Флавио Бриаторе е в болница с коронавирус

Флавио Бриаторе е хоспитализиран с коронавируса в болницата в Сан Рафаеле в Милано. 70-годишният милиардер е в отделение по пулмология със симптоми на пневмония, съобщава АНСА по информация от негови близки.

Бриаторе е пристигнал вчера в болницата в Сан Рафаеле в Милано. Той е дал положителна проба при направения тест за коронавирус, предаде БГНЕС.

Състоянието му е стабилно и той много държи да изкаже своята благодарност за загрижеността към здравето му, получено в последните часове, се казва в съобщение на неговия екип. В него се потвърждават обстоятелствата по приема му в болницата, където е приет с невисока температура и видими признаци на умора и изтощение. Назначена му е терапия и остава под лекарско наблюдение.

Положителните случаи в COVID-19, установени сред персонала на милиардера в Порто Черво, се увеличават до 63 от общо 90 извършени теста. Данните не са окончателни и могат да претърпят някои промени, както обясни началникът на кризисния отдел на Северна Сардиния Марчело Акиаро.