Фолк фурията Лидия и рапърът Атанас Колев потвърдиха: Да, заедно сме!

Влюбенитe гълъбчета за пръв път се целуваха публично по време на съвместния им концерт в Слънчев бряг

През ключалката
22:33 - 11 Август 2022
16130
Фолк фурията Лидия и рапърът Атанас Колев потвърдиха: Да, заедно сме!

Фолк фурията Лидия и рапърът Атанас Колев официално демонстрираха, че са гаджета и така потвърдиха слуховете, които витаят от над половин година. Двамата имаха съвместно участие в популярен клуб в Слънчев бряг преди два дни.

След като изпяха една от песните си, Атанас Колев се приближи до любивата си и я целуна. Това показват с видеа в инстаграм почитателите им, които са били в клуба. 

За романтичната връзка между 21-годишната Лидия и 25-годишния Наско се заговори в края на миналата година, защото и двамата споделят снимки от едни и същи места по едно и също време.  

„Ах, тоя Наско“ и „Наско ли те снима?“, питат феновете на русокосата съблазнителка.„Лидия хубава снимка ти е направила“, гласи коментар и под фотография на рапъра. 

Макар и все още да не коментират връзката си, подопечната на Галин поп фолк певица и бившият любовник на Мария Илиева са винаги заедно, доколкото професионалните ангажименти им позволяват.

Но дори и когато е на работа, Лидия често се радва от сцената на влюбения поглед на рапъра, който неведнъж е забелязван сред публиката да пее песните на момичето си редом с нейните фенове.

Дълго време Лидия и Наско отбягваха да потвърдят, че са двойка, може би от продуцентските съображения на Галин, който се грижи за кариерата на блондинката от Бургас.

Феновете обаче се надяват нищо да не помрачи любовта им, и защо не, един ден двамата да минат под венчилото и Лидия да дари бъдещия гинеколог с дете.