Фолк певица става актриса

Нещо за четене
15:27 - 22 Октомври 2021
2991
Фолк певица става актриса

Фолк певицата Лидия става актриса. Изпълнителката е част от актьорския състав на предстоящото заглавие "Бай Иван - Филмът". Продукцията е логично продължение на онлайн поредица от кратки видеа, които въвеждат образа на главните персонажи. Актуалната певица играе ролята на участник в риалити предаване.

На предложение от страна на водещия Ники Станоев да стане попфолк певица, героинята й отговаря: „Не, аз искам да стана готвачка. Освен това не слушам чалга.“

Премиерата на „Бай Иван – Филмът“ е заложена за 12 ноември. Николай Павлов е режисьор и продуцент, а Станислав Кирязов е главен автор на сценария. Освен Лидия, в  комедията участват още редица популярни лица – Николай Станоев, Теодор Петров и Нед от Биг Брадър.

В основата на историята е любимецът на много ютубъри Иван, който има чисто селски манталитет и живее някъде край или в Бургас. Иван има и жена Спаска, на които най-накрая им се усмихва щастието и могат да отидат в столицата София, наричана от тях Софеата. Там им предстои участие в тв игра и може да се спечели голяма награда.

В „Бай Иван – филмът“ се набляга на хумора не само за млади и тинейджъри, но и за тези на възраст между 30-45 години. Снимачната техника е скъпа и качествена, което прави заснемането автентична лента, а не някой от поредните клипове в мрежата.