Фолкпевицата Мира пропищя от нагъл измамник

Организатор на нейно участие в Гераминя я завлякъл с пари

Крими
21:30 - 17 Юни 2024
5799
Фолкпевицата Мира пропищя от нагъл измамник

На фолкпевицата Мира май напоследък хич не ѝ върви. След като фамилия Стораро засенчиха премиерата на новата ѝ песен Chapa-chapa, която е кавър с друг такъв на Фики Стораро, ето, че сега тя попадна и на измамник, който я завлече с пари.

За неприятностите, които има съобщава самата изпълнителка в профила си в социалните мрежи, където последователите ѝ, разбира се, останаха напълно шокирани от развоя на събитията. От думите на Мира става ясно, че е имала участие в германския град Касел, а организаторът на проявата се скрил, когато дошъл моментът да се разплатят.

Така певицата останала само с половината от уговорения хонорар или с други думи - сумата, получена в аванс преди да отлети за Германия. Човекът, който я преметнал, се казва Асен Асенов и се представя като Гедже Голд. Твърди, че прозихожда от видна златарска фамилия.

Асенов често парадирал в социалните мрежи и с мениджърските си успехи, изтъквал гръмко имена на изпълнители, с които работи и то не само от българския шоубизнес. И очевидно това успяло да привлече и погледа на Мира, както и доверието й впоследствие.

"Аз съм личен мениджър на Джансевер - кралицата на ромската песен", не пропуска често да се хвали Асен Асенов, а към днешна дата фолкпевицата е потресена от дързостта му.

"Привет приятели, искам да споделя за малка неприятна случка, която се случи на последното ми мое участие в Германия, Касел. Въпросният мъж, който Ви показвам, е "организатор" на български партита в Германия, но за съжаление не бе коректен спрямо мен и моята работа/оказа се просто един лъжец/. След участието ми трябваше да получа остатъка от моя хонорар, но така и не получих парите.

Днес през целия ден провеждах разговори и получавах обещания, че сумата ще ми бъде изплатена, но уви това не се случи. С този пост искам да предпазя бъдещи негови клиенти и мои колеги. На днешния свят празник за мюсюлманската общност ще допълня, че няма нищо ненаказано", завършва поста си Мира.