Фото закачка в Lupa.bg: Гого Лозанов яде баничка на крак

През ключалката
11:12 - 01 Ноември 2019
3902
Фото закачка в Lupa.bg: Гого Лозанов яде баничка на крак

Медийният експерт доц. Георги Лозанов бе засечен от фоторепортер на Lupa.bg да похапва сутринта баничка на крак на столичната улица „Иван Асен II“. Явно започвайки деловия си ден преподавателят по журналистика в Софийския университет имаше нужда да закуси и да преглътне тестеното изкушение с фреш.


Гого папийонката, както е известен Лозанов зарада афинитета си към този моден аксесуар, първо се спря пред една от известните баничарници на улицата, а след това отиде до съседния фреш бар, за да се зареди и с малко витамини. Преди това доцентът дълго търси дребни пари в джоба на белия си шлифер и накрая извади по-едри, за да плати за фреша. Докато чинно чакаше да му направят плодовия сок доцентът размени няколко шеговити реплики с човека зад него него на опашката, както и с продавачката.


Минувачи, които разпознаха Георги Лозанов, който често минава по „Иван Асен“ на път за работното си място в БТА, с учудване коментираха, че този пъти медийният гуру не си е купил обичайното патронче с уиски, както прави обикновено.

В БТА той е шеф на дирекция „Културни комуникации“ и отговаря за дигиталния мултимедиен център на агенцията. След като си купи закуска и фреш Лозанов видимо доволен продължи деловия си ден.

Снимки: Галя Методиева, Lupa.bg