ФОТОБОМБА: Цецо Цветанов жега не го мори

За разлика от дружката си Веско Маринов, бившият втори в ГЕРБ ходи закопчан до врата на 40 градуса и не се поти

Ексклузивно
17:00 - 19 Август 2022
8894
ФОТОБОМБА: Цецо Цветанов жега не го мори

След като стана ясно, че партията му Републиканци за България няма да участва на предстоящите на втори октомври избори, Цветан Цветанов се отдаде на семейна почивка в Несебър. Бдителни читатели ни изпратиха фотос на бившата дясна ръка на Бойко Борисов от елитно, но не твърде парвенюшко заведение в морския град.

Цецо е в компанията на съпругата си Десислава и як мъжага, който небрежно пуши пура в компанията на семейството. Според очевидци Цветанови са били придружени на воаяжа и от най-малката от трите си дъщери - 10-годишната София.

Прави впечатление, че докато всички наоколо му се задъхват от адската жега, спортягата Цецо е неподатлив на атмосферни несгоди. Той е в риза с дълъг ръкав, съвсем леко навит, закопчана догоре и дори не се поти.

Това пък предизвиква доста интересен паралел със стария му другар - любимеца на българките във възрастовата зона 60+ Веселин Маринов. Естрадният певец и боен другар на Цветанов е известен с хиперактивните си потни жлези и ако беше на мястото на Цецо, щеше да е наводнил ресторанта.