ФОТОБОМБА: Киро пак заснет с Лена посред нощ (папарашки снимки)

Двамата похапват арабски сандвичи на крак в събота в 21,35 ч.

Политика
22:34 - 23 Август 2022
21745
ФОТОБОМБА: Киро пак заснет с Лена посред нощ (папарашки снимки)

Кирил Петков отново бе заснет в компанията на Лена Бориславова в необичайно време - събота вечер, в 21,35 часа. Бившият премиер бе щракнат с началничката на политическия си кабинет да похапват на крак сандвичи в центъра на София. Фотосите са публикувани в утрешния брой на таблоида "България днес".

Лена и Киро похапват арабски сандвичи. Бориславова е със слънчеви очила на главата, което сочи, че не е имала време да се прибере у дома от сутринта     Снимка: в. "България днес"

В събота вечерта Петков и Бориславова са засечени от папараците на вестника в заведение за бързо хранене на ул. "Граф Игнатиев". Киро и Лена избират да им бъдат приготвени арабски сандвичи, като междувременно Лена взима айрян за двамата от хладилника. След това знаковите лица на "Продължаваме промяната" сядат на масичките отвън в заведението и спокойно хапват набързо. Прави впечатление липсата на охрана, въпреки че като доскорошен премиер Кирил Петков би следвало да ползва бодигардове от НСО.

Само два дни след това среднощно похапване, Лена Бориславова обяви, че няма да се кандидатира за депутат от ПП на изборите на 2 октомври, като уточни, че решението й идва заради грубите атаки и внушения за личния й живот. В момента съпругата на Кирил Петков - Линда, е в Канада.