ФОТОБОМБА: Ромка по долни гащи "кара" из велоалеите в София (СНИМКИ)

Тайната е разкрита - ето за какво служат лентите за колоездачи

Общество
17:41 - 17 Август 2022
12140
ФОТОБОМБА: Ромка по долни гащи "кара" из велоалеите в София (СНИМКИ)

Ако се чудите защо в София има повече велоалеи, отколкото колоездачи на глава от населението, ето ви отговора. Лъскавите платна, гордостта на кметицата Йорданка Фандъкова, служат отлично за небрежна разходка по долни гащи в жегата. Или поне така смяташе добре наквасена ромка, която днес по обед развесели столичани с клатушкането си из центъра на града.

Репортер на Lupa.bg видя как едва пазещата равновесието си се дама измина повече от километър по булевард "Дондуков", като през цялото време се движеше в отделеното за велосипеди пространство. Така хем тя беше в безопасност от преминаващите коли, хем не затрудняваше движението, защото ходеше в що-годе права линия.

За цялото разстояние по трасето не премина нито един велосипедист. За сметка на това мургавата госпожа спокойно се навеждаше, за да си вдига дънките, които редовно падаха и разкриваха пред минувачите голото й дупе.

Тя се радваше на сериозно внимание сред гражданите, включително и на неприлични подмятания от по-похотливи чичковци. Дамата обаче не обръщаше внимание на никого и устремено пореше велоалеята, сякаш за да придаде някакъв смисъл на нейното абсурдно съществуване.