Фоторепортаж в Lupa.bg: Плажовете край Приморско - пълни с народ (СНИМКИ)

Актуални новини
22:13 - 31 Август 2020
12860
Фоторепортаж в Lupa.bg: Плажовете край Приморско - пълни с народ (СНИМКИ)

В южната част на България нищо не е спокойно, плажовете са пълни, навсякъде се чува смях и детска глъч, видя репортер на Lupa.bg. Ако сте отишли да си почивате като на балнеосанаториум - забравете, защото купонът тече с пълна сила.

Плажните ивици са пълни, а това радва хотелиерите, които доволно потриват ръце, че няма да са на голяма загуба това лято.

В района между Приморско и Китен - едни от любимите дестинации на българина преди години, отново има голямо преселение на народите в невероятните горещини в последните дни на август.

Уикендът, както и в началото на новата седмица, нашият фотообектив улови кадри, които показват, че май само на приказки се отвращаваме от родното Черноморие.

Пясъчните ивици на плажовете ММЦ и Аркутино са пълни, хората се разхлаждат във водата, чиято температура вече достигна близо до тази на въздуха, а под сенките на чадърите народът блажено отпива студена биричка и мента. Очаква се още по-голям пик на народ по морето в идните дни заради националния празник за Съединението на България.

Снимки: Агнес Методиева