Фотосмях в Lupa.bg: Денди плаща данъци с кученце в ръка

Новини
21:45 - 01 Май 2019
5998
Фотосмях в Lupa.bg: Денди плаща данъци с кученце в ръка

Позалeзлият от светската сцена писател Любомир Милчев – Денди напоследък няма много професионални ангажименти, но явно все пак взима по някой хонорар от участия в частни партита. Ексцентрикът обаче тръгна да подава данъчна декларация в последния момент.

Репортер на Lupa.bg засече някогашният атрактивен участник в тв риалитита да влиза в една от залите на НАП на столичната улица „Шести септември” ден, преди да изтече крайният срок за декларациите. Денди чинно си бе взел номерче от устройството на входа, изчака реда си и влезе заедно с кученцето си. От едно от гишетата писателят си взе безплатен формуляр за попълване. 

Милчев бе облечен в обичайния стил – сакото му бе цялото в метални пластинки и отдалече приличаше на военен с нашивки.  

За разкош, ексцентрикът бе облякъл странен панталон на бяло синьо райе, с който мигом привлече вниманието на останалите посетители на данъчните. Някои от служителките обаче изобщо не разпознаха светския лъв и виждайки, че привлича  вниманието на останалите, полюбопитстваха кой е той. Денди пък не погледна никого и излезе набързо с документите под мишница.

Запознати с битието на някогашната звезда подшушнаха, че Денди го е закъсал здраво с парите и може и да не смогне да плати данъците си. За разлика от преди години, когато Любомир бе един от най-търсените за участие, сега почти никой не кани Денди в тв риалитита.

Това рязко се е отразило на доходите му, защото той открай време не работи никъде на постоянна работа. Единствените му хонорари, и то не особено високи са от частни партита, на които го канят най-верните му почитатели.