Французинът Жулиен опита да изнасили 17-годишно момиче в Слънчев бряг

32-годишният чужденец причакал жертвата си пред Cacao beach

У нас
17:46 - 05 Август 2021
4439
Французинът Жулиен опита да изнасили 17-годишно момиче в Слънчев бряг

Авантюристът Жулиен Б. от Франция, който размаха нож на плажа в Бургас след нощен запой, е обвинен в блудствени действия спрямо непълнолетно момиче.

32-годишният чужденец е бил разпознат от криминалисти и като изнасилвач на красива 17-годишна девойка, която на 12 юли причакал на бялата пътечка към входа на Cacao beach в Слънчев бряг, до хотел „Вселена“, съобщава Флагман.

Високият около 2 метра чужденец набелязал жертвата си, която се прибирала от дискотека. Около 06:20 часа, съвсем по светло, той изскочил от храстите зад гърба на момичето, извил ръцете й отзад и започнал да я опипва. Извадил и члена си. По това време нямало кой да чуе виковете й за помощ. Жулиен я съборил върху дървената пътечка, започнал да я души и се подготвил за полово сношение.

Бруталната сцена е заснета от камерите за видеонаблюдение на музикално-увеселителния комплекс. На тях се вижда, че в продължение на минути момичето се е съпротивлявало с всички сили и накрая е успяло да се отскубне от ноктите на агресивния и вероятно пиян мъж. След което е подала жалба в РУ-Несебър.

В продължение на 3 дни униформените от РУ-Несебър са издирвали извратеняка, но от него нямало и следа в района на курорта, докато се стига до бесния екшън на бургаския плаж на 16 юли т.г.

Припомняме, че французинът Жулиен вдигна на крак полицията и спасителите, като ужаси десетки летовници. Пияният чужденец заспал на пясъка посред бял ден, но след като се събудил видял, че му няма портфейла с парите и документите. Сцената е от около 14 часа, когато морската ивица в била пълна с плажуващи, но той решил, че е бил обран от невръстно момченце на 7 години, което било сложило открадната вещ в чантата на баща си, който пък си лежал спокойно на хавлията с приятели.

Жулиен бе укротен от спасителите, но преди това сериозно уплаши хората, крещейки въоръжен с джобно ножче между шезлонгите закани на английски и френски, че ще коли крадливи българи. Оказа се впоследствие, че след опита за изнасилването в Слънчев бряг той се е преместил в Бургас и е преспал две нощи на пейка в морската градина.