Футболист призова "Останете си вкъщи" и си викна проститутки

Свят
23:20 - 05 Април 2020
6536
Футболист призова "Останете си вкъщи" и си викна проститутки

Футболист призова "Останете си вкъщи" и си викна проститутки. Звездата на Манчестър Сити Кайл Уокър вдига секс-купони по време на карантината във Великобритания.

Вестник "Сън" разкри, че играчът използвал услугите на две елитни проститутки в къщата си заедно със свой приятел часове преди да призове последователите си в туитър да си останат по домовете.

Според източници на английския таблоид, Уокър повикал платените момичета за 3-часов сеанс. Той поканил Луис Макнамара и 24-годишна бразилка в луксозния си апартамент в Хейл, за който плаща наем от 8000 паунда месечно.

Уокър опитал да скрие самоличността си и се представил като "Кай", но бил разкрит от тях, а Макнамара успяла да го снима, докато е по бельо.

"Работя в агенция в Манчестър. Получих съобщение от моя шеф, че високопрофилен клиент търси нещо класно", разказва Макнамара, която следва криминология в Манчестър. "Взех си такси до адреса и шофьорът ме остави пред апартамента. След това неговият приятел ме посрещна. В колата имаше и друго момиче".

Уокър и приятелят му платили 2200 паунда в брой на момичетата. На следващия ден играчът призова феновете в интервю: "Останете вкъщи, мийте ръцете си, следвайте правилата и просто съхранете националната здравна система. Трудно е, но преди всичко трябва да помислим за здравето на другите и да пазим възрастните хора и членовете на семействата ни, които могат да се заразят".

 

Превод от в. „Сън”