Футболна съпруга: Съотборници си менкат жените, всеки спи с приятелката на другия!

Фенове така са ме обиждали на стадиона, че ме беше срам от малкия ми син, признава Лизи Кънди

Новини
21:09 - 06 Декември 2023
15762
Футболна съпруга: Съотборници си менкат жените, всеки спи с приятелката на другия!

Когато видим сексапилните половинки на футболистите по телевизията или в медиите, със сигурност повечето от нас си мислят, че животът им е приказка за завиждане. Но по всичко изглежда, че това далеч не е така. Поне така твърди бившият топмодел Лизи Кънди, която беше омъжена 18 години за някогашният футболист от Премиършип Джейсън Кънди.

Преди време тя разкри от собствен опит, както и от признанията на своя приятелка, също бивша съпруга на футболист от английския елит и която предпочита името й да не се назовава, че да живееш със звезда от Премиършип всъщност си е един малък ад.

„Футболистите са като новите рок-звезди – млади са, с много пари и с прекрасни тела. Когато аз бях футболна съпруга, този свят беше пълен с изневери, дори с размяна на половинките между много футболисти. Отборите са пълни с хора от различни държави, които рядко общуват с външни хора и се стига до извращения“, споделя Лизи.

„Бях наясно, че някои от съотборниците на бившия ми мъж имаха връзки със съпругите на колегите от отбора. За щастие, на мен всичко това ми се размина, но е наистина шокиращо как това е нещо толкова разпространено във футбола“, признава бившият модел.

„Една приятелка, която също вече не е в отбора на футболните половинки, ми разкри шокиращи неща. Тя е била в истинска невроза и треперела, когато мъжът ѝ излизал в събота вечер с приятели. Тя му проверявала телефона постоянно, преглеждала му акаунта във фейсбук и личните съобщения. Търсела постоянно петна от червило по ризите, търсела намеци от чужд парфюм по тялото му“, споделя още Кънди.

„И въпреки всичко това, понякога последни разбираме, че мъжете ни са едни изневеряващи копе*ета. Но това не е всичко. Има много по-лоши неща. Например, те си организират партита в джакузи, в които най-нормалното нещо е да спиш с приятелката на съотборника си, докато той спи с твоята.

От нея знам, че те се събирали по над десетима души на такива „суинг“ партита с размяна на партньора и си организирали оргии с много алкохол. Моята приятелка ми каза, че стресът да запази мъжа си бил толкова голям, че се е налагало да преживее всичко това, а грижите ѝ по външния вид били толкова голяма част от ежедневието й, че за да запази фигурата си, ходила по четири пъти на ден на фитнес“, допълви Лизи.

„А от личен опит знам, че семейният живот е кошмар. Превръщаш се в бавачка в 24 часа от денонощието. Гледаш децата, грижиш се за всичко, готвиш менюто според плана, изготвен от клуба. Нямаш Коледа, защото най-големите мачове в Англия са именно на този празник.

А когато мъжът ми беше контузен, вкъщи беше ад, защото постоянно беше раздразнен. Когато е с травма, вървиш около него, сякаш стъпвайки в яйчени черупки, за да не накърниш по някакъв начин егото му. А ако негов съотборник се утвърди на позицията му, тогава адът идва на земята“, разкрива бившият модел.

„Да не забравяме, че и често ставаме жертва на обиди от публиката. Веднъж така грозно ме обиждаха феновете на противника, че ме хвана срам от малкия ми син, който беше с мен на стадиона. Слава Богу, че беше още твърде малък, за да разбере за какво става въпрос“, сподели Лизи Кънди.