Футболни ултраси станаха доброволци, плениха руски шпионин! (СНИМКИ)

Членове на най-големите агитки в Украйна се впуснаха да защитават родината си

Спорт
21:34 - 25 Февруари 2022
9170
Футболни ултраси станаха доброволци, плениха руски шпионин! (СНИМКИ)

Футболните фенове за пореден път доказаха, че са едни от най-лоялните в своите родини и са едни от първите, които ще се впуснат да помогнат. Независимо за коя част на земята става дума. Е, такъв е и случаят с бойните действия в Украйна. Част от привържениците на най-великата игра, наричани по онези географски ширини "Болещики", или фенове по нашенски, се впуснаха във войната.

Хора на различна възраст, най-вече в разцвета на силите си, не се притесниха да хванат автомата в ръка и да тръгнат срещу врага, който атакува тяхната родина, семейства, тяхната чест.

Оказа се, че ултрасите са смели не само на трибуните и в градски условия, а и когато стане дума за тяхното минало, настояще и бъдеще.

Ултраси на Металист Харков (на горната снимка) и на Ворскла Полтава позират във военно време

Привърженици на Металист Харков и на Ворскла Полтава станаха въстаници и дадоха ясно да се разбере, че те без бой няма да се дадат.

Такъв е и случаят с фенове на Днипро и Динамо Киев, които успяха да заловят руски шпионин в Киев и да публикуват снимка в интернет.

Фенове на Днипро и Динамо Киев, облечени във военни униформи и без да крият лицата си, показват пленения от тях руски шпионин в Киев 

На много от фотосите феновете позираха със знамена с емблемата на клуба, който поддържат и за който се борят по всевъзможен начин. Сега доказаха, че тяхната родина Украйна е над всичко и се обединиха в този изключително тежък момент.