Гадателката на Берлускони: Ще имаме жена президент и жена премиер!

Теодора Стефанова очаква да бъде съставен редовен кабинет, но само за няколко месеца

Политика
19:36 - 01 Февруари 2023
7868
Гадателката на Берлускони: Ще имаме жена президент и жена премиер!

България ще се събуди с жена премиер и с жена президент. Президентска република няма да има. Това заяви в интервю за телевизията на Слави Трифонов 7/8 TV гадателката Теодора Стефанова. „Жената няма да е една и съща“, уточни тя.

„До 2025 г. ще се въртим в спирала от избори. Това, което предстои на 2 април, няма да е по-различно. Обединението, което сега се случва…. ще има предателства, ще има неща, които няма да са в една посока, за да намерят консенсус и няма да продължи много дълго.

Пак ще сме на една крачка, този път ще се случи някакво правителство, с много кратък срок, 7-8 месеца до година“, каза гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони.

По думите й, на местните избори ще има голям отговор на много неща.

„2024-2025 г. българите ще си намерят сами лидерите. Лидерът ще си го избере България, той не е в тази среда, която виждаме в момента.

На тези избори ще е много интересно, някои партии ще бъдат много изненадани от резултатите, ще има разместване. ДПС влиза много напред, с БСП ще се гонят.

Нов субект ще има на следващите избори. Силно ляво и дясно ще има 2024-2025 г.“, прогнозира Стефанова.

„Всички наши лидери, политици да седнат да си говорят заедно. Това ще доведе до разрешаване на всички проблеми на хората, не можем да се въртим в непрекъснат кръг на избори“, смята тя.

Според Стефанова ще има два чисто нови политически проекта, но не на тези, а на следващите избори. Те дават сериозна заявка. Те са много интересни, от млади хора. Има и жена, има и мъж в изпълнителната власт. Избирателите ще ги припознаят. 2024 ще започнат да се променят нещата“, каза още тя.

На въпрос кога ще приключи войната в Украйна, Стефанова заяви, че тази година военните действия ще спрат. До края на годината ще има 2-3 важни стъпки, ще започнат преговори.

„Нито в Русия, нито в Украйна ще има смяна на властта тази година. В края на 2023, септември-октомври, нещата могат да започнат да излизат извън контрол, смяна може да има следващата година.

„Европа ще се трансформира, Балканите ще станат много силни. България ще стане ключов фактор на Балканите“, посочи тя