Гаф! Корнелия яхна "порно" тротинетка

Актуални новини
12:10 - 17 Юни 2021
5214
Гаф! Корнелия яхна "порно" тротинетка

Закачлив гаф със сексуален привкус регистрира лидерът на БСП Корнелия Нинова още в началото на предизборната кампания. На ведро фото с непълнолетен симпатизант тя цъфна върху тротинетка с недвусмислен стикер, гласящ “porn hub” (порно център).

Първоначално Нинова качила снимката във Фейсбук без никакво притеснение, защото въобще не забелязала смущаващия надпис.

Малко по-късно обаче потребителка в социалната мрежа със зорко око забелязала, че снимката е редактирана и въпросният стикер е изчезнал от фотото.

Тогава тя съпоставила двете фотографии и разбрала какво точно е смутило лидерката на социалистите. И понеже в червената партия нищо не остава скрито-покрито, Надежда Ганева решила да пусне на своята фейсбук стена двете снимки – оригиналната и тази с малката поправка.

„Открийте едната разлика! След като Корнелия си качи свежата снимка с тротинетката, аз разбира се веднага я споделих с вас, за да ѝ се порадваме взаимно. Малко след това снимката изчезна от страницата ѝ и се появи нова нейна версия, но с една малка разлика - стикерът на популярния сайт за възрастни изчезна. Но интернет помни.. ”, иронично пише Надежда на стената си.