Гагарин говорил с извънземни

Докладвал на ръководството на СССР

Мистика
14:18 - 04 Август 2020
7139
Гагарин говорил с извънземни

Първият космонавт Юрий Гагарин влиза в контакт с извънземни и дори съобщава това на ръководството на Съветския съюз. Това твърдение периодично се появява в интернет и напомня казаното от Ванга, че Гагарин не е загинал в самолетна катастрофа, а е взет от извънземни на техните кораби.

В информациите за Гагарин и съществата от неземен произход се казва, че контактът е осъществен в околоземна орбита минути след излитането на космическия кораб „Восток 1” на 12 април 1961 г. В допълнение се посочва само, че съществата са били базирани на Луната, а Гагарин като примерен гражданин е докладвал всичко на съветското ръководство.

Именно докладът на Гагарин подтиква лидерите на САЩ и СССР да обмислят съвместна лунна програма. Но същият доклад става и причината за смъртта на първия космонавт, както и за промяна във висшето управление на Америка и Съветския съюз.

Днес много хора не вярват, че астронавтите на САЩ са кацнали на Луната. Смята се, че това е измама, която САЩ прави специално за Съветския съюз във времето на Студената война. През последните години обаче редица руски официални представители заявяват, че Москва е категорична, че американците са стъпили на Луната.

Според доктора по философия Владимир Шемшук астронавтите на САЩ не само са посетили Луната, но са успели да намерят там високо развита цивилизация, много по-напреднала от човешката. Летецът-изпитател Марина Попович посочва, Луната никога не е изложена на слънчева радиация, която изгаря защитния слой на Земята. Което може да означава само, че някой наистина контролира Луната.