Гаджето на Денис Теофиков го прежали, смуче друг

Доста от вас отново ще ме посочат с пръст, но казвам и показвам, че сърцето в мен отново е отворено и отново обича!, написа Алекса

Шоу
13:02 - 30 Август 2023
5435
Гаджето на Денис Теофиков го прежали, смуче друг

Гримьорката Алекса прежалипокойния певец Денис Теофиков и скочи в обятията на друг. Най-после брюнетката е преживяла трагичната загуба на младежа и е открила отново момче, за което да бие сърцето й. 

Тя показа любопитна снимка в Инстаграм на доста интимен момент със своя любим, смучещ силиконовата й джука, и отприщи сериозна дискусия.

"Доста от вас отново ще ме посочат с пръст, но казвам и показвам, че сърцето в мен отново е отворено и отново обича! Обича силно, лудо и чисто! Въпреки всичко и въпреки всички, аз успях да запазя себе си и сърцето си, успях да намеря сродна душа, която да обикна!
Това е човекът които ми даде отново сила, надежда и ме върна отново към живота! Обичам те", пише тя под горещия кадър, на който се целува с новото си гадже. 

Алекса бе сочена като една от причините за смъртта на талантливия Денис. Появи се информация, че в злокобния ден, в който той пада от висок блок, секунди по-рано двамата са се скарали жестоко. След неговата смърт всяка нейна крачка се следи и осъжда. Но животът продължава и тя е намерила сламката, за която да се хване и да продължи напред. 

Всички приятели на Денис твърдят, че Алекса е била най-голямата любов на младежа и въпреки скандалите помежду им, двамата са се обичали истински.