Гаджето на Джордж Майкъл не бе допуснат до гроба на сестра му

Мелани Панайоту почина на 55 г. на Коледа – точно три години след смъртта на брат си

През ключалката
16:35 - 02 Януари 2020
7689
Гаджето на Джордж Майкъл не бе допуснат до гроба на сестра му

Гаджето на Джордж Майкъл - Фади Фауаз, не бе допуснат до погребението на сестрата на певеца Мелани. Мелани Панайоту почина на 55 г. на Коледа – точно три години след смъртта на брат си.

Фризьорът Фади изпратил своите съболезнования на семейството на Мелани, но получил отказ да присъства на погребението, тъй като в момента той води съдебна битка с роднините на Майкъл за подялба на състоянието на певеца, което се равнява на 130 милиона долара.

Джордж Майкъл и сестра му Мелани заедно със своите родители

Миналата година Фауаз беше арестуван в Лондон, защото разрушавал къщата, в която е живял с музиканта. Фауаз бил бесен, след като роднините на певеца го накарали да напусне имота, струващ 5 милиона лири, понеже не бил включен в завещанието.

Съседите чули страшен шум от дома на Майкъл, видели Фади да се вихри на покрива, да хвърля разни неща оттам в тяхната градина и повикали полиция.

Мъжът продължавал да живее в къщата, която споделял с любимия си, и след неговата смърт на Коледа 2016 г. Фауаз вдигна шум около себе си, когато няколко дни след смъртта на Джордж Майкъл обяви в социалните мрежи, че певецът се е самоубил и че неведнъж е правил опити да сложи край на живота си.

Миналата година стана ясно, че според завещанието на звездата с кипърски корени той не е оставил нищо в наследство на Фади от своето състояние. Когато семейството поискало Фауаз да се изнесе от къщата в лондонския „Риджънтс Парк“, той заявил, че ще я напусне само „с краката напред“.

След ареста му близките повикали строителни работници да обезопасят имота, да сменят ключалките и счупените прозорци. Според полицията роденият в Австралия 45-годишен безработен фризьор е нанесъл сериозни щети на имота.

Превод от в. "Сън"