Гаджето на Мария Силвестър имал криминално минало?

Михал Пенев е с цели 17 години по-млад от тв водещата, бил добре познат в 4-то районно управление

Топ
17:56 - 26 Януари 2020
43164
Гаджето на Мария Силвестър имал криминално минало?

Михаил Пенев е тайнственият младок, с който Мария Силвестър вече не крие връзката си. Роденият през 1994 г. господин е с цели 17 години по-млад от водещата, но едва ли само това е причината тя да го крие, пише "Хотнюз".

Разликата във възрастта им е една от рекордните в светските среди, защото разликата между Гала и Стефан е 11 години, Камелия и Цветин ги делят 8 години в полза на мъжа, а Жени Калканджиева е кака на Тачо пак с 11 години. През март Михаил Пенев ще празнува 26-ия рожден ден.

Според негови познати иначе здравият и силен младеж нямал и един работен ден зад гърба си, но си живеел повече от добре с парите от наследството на баща си. Много татуираният мачо обича пътуванията и лъскавите коли и има брат, който учил във Великобритания. Негови познатш твърдят, че е имал бурна младост и доста вземане-даване с полицията за шофиране без книжка, употреба на забранени вещества, използване на чужди лични документи. Бил добре познат на ченгетата в столичното 4-то районно управление.

Днес обаче Пенев се е кротнал. „Добре че получи наследство от баща си, иначе още щеше да върши дребни престъпления”, убедени са приятели на новото гадже на Мария Силвестър, цитирани от "Хотнюз".