Гаджето на Сами Хоссни влиза в „Сървайвър“, ще му отмъсти ли?

Нещо за четене
18:42 - 18 Февруари 2022
8780
Гаджето на Сами Хоссни влиза в „Сървайвър“, ще му отмъсти ли?

Една наранена жена, която преживя унижение пред цяла България, влиза в „Сървайвър“. Гаджето на популярния фитнес треньор Сами Хоссни - Мила, на която мускулестият мачо изневери публично, ще се бори за победа в екстремното риалити заедно с още 19 участници. 

Въпреки че има сериозна конкуренция при жените, особено в лицето на спринтьорката Карин Околие и на шампионката по бодибилдинг Ивана Микова, Мила е достатъчно амбицирана да стигне до финала на риалитито, което стартира на 21 февруари. Сред филипинските джунгли европейската шампионка по джу-джицу не само ще има терен да демонстрира бързина и сила, но и да си върне на Сами за срама, който преживя заради него.

Докато Хоссни беше във „Фермата“ преди два сезона, той й изневери с маникюристката Силвия. След края на шоуто прелюбодеецът се върна при любимата си ни лук ял, ни лук мирисал, а тя му прости и си го прибра. В предстоящия „Сървайвър“ Мила, която със сигурност не е забравила обидата, вероятно няма търпение да изравни резултата като стане интимно близка с някой от мъжете в риалитито.