Гал Сасон пророкува: Чака ни смутна 2024 година!

Астрологът, който единствен предрече Ковид-19, предвижда догодина да има "остър сблъсък между старото и новото"

Зоната на здрача
14:15 - 12 Декември 2023
14363
Гал Сасон пророкува: Чака ни смутна 2024 година!

Световноизвестният и много уважаван в България израелски топастролог Гал Сасон предващава "особено смутна" 2024 г. Навръх студентския празник 8 декември той дойде в Българския културен център на ул. "Веслец", за да представи лекция на базата на новата си книга с традиционната негова годишна прогноза.

Още през лятото на 2019 г., последователят на нашия Учител Петър Дънов, предсказа "страховита" 2020 г. заради опасността от вирус и световна рецесия, което се случи точно според предреченото. Последното, което Сасон "позна" със 100% точност, беше новата война Палестина - Израел.

За 2024 г. очакванията на Гал Сасон са за "остър сблъсък между старото и новото" - явно визира новия световен ред, който страни извън САЩ и ЕС искат да наложат, начело с Русия, Китай и Индия в съюз, както и изборите в Щатите.  Сасон вижда "осезаемо напрегната година" и заради вероятната световна финансово-икономическа криза, която се очертава.

Принципно това е изненадващо, тъй като, както и Гал отбелязва, 2024 г. е Осмица, а тя е приемана като късметлийска и богата в нумерологията. Но има и друго лице - лабиринт, което явно той прозира.

Според израелския пророк 2024-а ще бъде също година на мистицизъм. Много трябва да разчитаме на своята интуиция и да внимаваме за своите сънища. А част от спасението той вижда в йогата и танците.