Гала бясна в ефир - Рафи заспа в гримьорната

Екипът на водещата забрави да поднесе по едно кафе на гостите

Шоу
09:46 - 29 Май 2024
10719
Гала бясна в ефир - Рафи заспа в гримьорната

Гала така се ядоса на екипа си в ефир, че направо ги направи на нищо пред цяла България. Тв водещата реши да импровизира, като направи пробно издание на предстоящото ново хитово шоу в ефира на Нова тв "Скрита самоличност". Но това, което се получи, заприлича повече на словесен миш-маш, отколкото на шоу.

"Скрита самоличност", както е известно, ще се води от любимеца на зрителите Геро, а от продукцията са сигурни, че този път ще има висок рейтинг заради всичко, което ще се случва тепърва в епизодите.

И за да влезе в духа и стилистиката на шоуто, Гала събра в един отбор куп звезди от "Като две капки вода" - Рафи, Кали, Иво Аръков, Стефан Илчев и Елена Атанасова.

Най-впечатляваща бе появата на Рафи, който бе явно недоспал, след като бе водещ на церемонията на наградите на БГ радио. Това обаче, видимо подразни Гала - защото Рафи бе хванат да си подремва сладко в гримьорната.

Изпълнителите от "Капките" пък бяха оставени "на сухо", без капка кафе за ободряване, въпреки относително ранния за тях час. Някои от тях даже измрънкаха по този повод в ефир, от което на тв водещата отново не й стана никак приятно.

Какво е ставало след ефир и дали Гала е чела конско на екипа си, можем само да предполагаме, но съдейки по настроението в студиото, това най-вероятно е било факт.