Гала дава рамо на дъщеря си, ще водят предаване заедно

Мари е много наясно с работата в социалните мрежи и заради нейната работа като инфлуенсър, и заради студията, които тя менажира, хвали я звездата на Нова ТВ

Шоу
18:40 - 21 Април 2024
4351
Гала дава рамо на дъщеря си, ще водят предаване заедно

Тв водещата Гала започва ново начинание в YouTube, но това не означава, че ще захвърли с лека ръка предаването "На кафе". Блондинката ще води двата проекта едновременно, като новото предаване е по идея на нейната дъщеря Мари и ще участват двете. 

Поредицата се казва "Кажи ми, мамо" и ще разглежда взаимоотношенията между майка и дъщеря. Гала подава ръка на Мари, за да може и ря да намери своето място под слънцето и да стане известна, за което мечтае от малка. 

"За мен е абсолютно непозната територия, на която стъпвам. Много се притеснявам. Мари е много наясно с работата в социалните мрежи и заради нейната работа като инфлуенсър, и заради студията, които тя менажира, и многото хора, с които работи. Тя положи усилия да ме убеди да се включа в този проект", обяснява Гала пред "Телеграф". 

"Може да прозвучи малко нарцистично, но аз мисля, че съм сред най-естествените водещи. Както се държа в живота, така и на екран и въпреки всичко съм сигурна, че тук се иска нещо по-различно и по-друго и това много ме притеснява", допълва тя. 

"В нашите взаимоотношения с Мари по принцип има много смешни неща и много сериозни, разбира се. Ще поглеждаме и към едното, и към другото. Мога да кажа нещо, което сигурно и всяка майка би казала - че това е безусловна любов. Детето ми ще обичам и след смъртта си и съм я заобичала още преди да се появи на бял свят. Това не означава, че не съм била строга, че не съм била невярна в преценките си, в оценките си, в осъждането си понякога, че не съм имала грешни решения безкрайно много пъти. Всички неща, в които, както каза тя преди малко, може би ще се припознаят всяка майка и дъщеря", откровена е водещата.