Гала при Тото: Ще ме гледате до гроб*

Предаването вече ме уморява много, но обективно няма как да го напусна, призна водещата на „На кафе“

Новини
15:35 - 19 Юли 2024
3875
Гала при Тото: Ще ме гледате до гроб*

Въпросът „Още колко ще води тая?” го слушам откакто бях на 35, призна звездата на Нова телевизия Гала в интервю с Тото в неговия канал в YouTube. Тя призна, че вече се уморява много от предаването, но обективно няма как да го напусне.

„Този въпрос, дали няма да освободя мястото за някой по-млад, ме съсипва, защото аз не съм взела мястото на някого, няма опашка от хора, които искат да са на моето място”, коментира Гала. Вторият довод, който тя изтъкна, е чисто финансов.

„С телевизията имам договор, в който има много сериозни неустойки.

Ако някой, който иска да ми предлага да напусна, ми плати тези неустойки, може и да се замисля и да отида да си почивам”, добави Гала.

Тя изтъкна също, че Нова телевизия няма да я пусне, защото резултатите на „На кафе” са високи и няма логика да свали или да промени предаването.

Гала обаче призна, че натоварването от години наред ѝ създава проблеми.

Тя дори обясни, че когато приятелките ѝ отиват на дълъг уикенд, да речем в Италия за 3-4 дни, тя никога няма как да се присъедини, защото трябва да работи, включително и по празници като Коледа и Великден.

По тази причина Гала обича „На кафе”, въпреки че то ѝ отнема свободата. Тя призна, че не знае колко още ще води шоуто си, но призна, че много би искала задачата ѝ в него да стана по-лесна.

* Заглавието е на редакцията