Гала притеснена: Стефан приюти нейна репортерка в дома им

Нещо за четене
15:27 - 14 Април 2021
6233
Гала притеснена: Стефан приюти нейна репортерка в дома им

Гала е силно притеснена, защото репортерката на "На кафе" Ася отиде в дома на тв водещата, където е заедно със Стефан. Блондинката разкри, че е на тръни заради красавицата и мъжа й. 

"Ох, искам да знам какво става в Борово". Ще изпратя дъщеря си Мари да отиде да пази Стефан", заяви Гала.

"Не знам какво прави тя там, но съм малко притеснена, въпреки че тя ми е приятелка. Ася е много красива жена, каза ми, че ще има много голяма изненада за мен", разказа Гала. "Вече съм много притеснена, Ася не ми вдига телефона", продължи плевенчанката. 

"Ами не може да вдига едновременно две неща", сряза шефката си безпощадно Георги Блажев.

След това самата Ася прати клипче на водещата, на което са заедно със Стефан и още повече я подразни. Оказа се обаче, че гостуването й в дома на шефката е с цел, за да покажат нови методи за пролетно почистване. Стефан и Ася започнаха демонстрацията, но Гала не остана доволна. 

"Абсолютно замазаха прозорците! По масата беше пълно с някакви боклуци, лошо ми става! Но ми прави впечатление, че добре се разбират", възмути се водещата.

"Гала, на мен ми направи впечатление, че двамата си довършваха изреченията. А когато двама души се харесват, търсят повод да се видят. А тези показаха прахосмукачка за лаптоп и ти запушиха тоалетната!", игриво подразни шефката си Жоро Блажев.