Гала пусна снимка на чисто голата Ангела Меркел (ХИТ СНИМКА)

Нещо за четене
11:42 - 11 Ноември 2020
15288
Гала пусна снимка на чисто голата Ангела Меркел (ХИТ СНИМКА)

Хормоните се вихрят още от ранни зори в ефира на предаването "На кафе" по Нова телевизия. Гала и компания решиха да нагорещят страстите още от ранни зори и показаха гола снимка не на кой да е, а на една от най-силните жени в света - германския канцлер Ангела Меркел. Инициатор на дискусията бе актьорът Дарин Ангелов, който поде разказ за нуди движението в Германия.  

В страната нудизмът е силно разпространен. Ходенето без дрехи там е нещо нормално. Ангелов разясни, че германската страст по голотата датира от движенията за здравословен начин на живот в края на 19 век, когато свалянето на дрехите се е считало като част от начините за влизане във форма, а слънчевите бани – като лек за туберкулоза и ревматизъм.


На фона на цялата тази „полезна информация“ обаче Дарин реши да „шокира“ Гала, като на екрана изтипоса още преди 10 сутринта снимка на чисто голата на младини настояща канцлерка на Германия Ангела Меркел.

На фотоса тя плажува с още две свои приятелки, а трите са се нахилили за снимката чисто голички. Всички в студиото бяха втрещени и с унес зяпаха кадъра, включително и карантинираната водеща на предаването.