Гала захвърли сутиена

Новини
13:06 - 03 Август 2020
3348
Гала захвърли сутиена

Гала захвърли сутиена и показа секси деколте. Неувяхващата водеща на "На кафе" сподели видео от почивката си, което предизвика възторжени коментари сред почитателите ѝ в инстаграм. 

Лъчезарната 53-годишна блондинка за пореден път доказва, че възрастта за нея е просто цифра. Независимо от годините си атрактивната дама продължава да изглежда все така очарователно с ослепителната си усмивка и грациозна осанка. И докато по време на предаване тя трябва да е винаги на ниво, то в свободното си време все пак си позволява малко по-волно отношение към тоалетите.

Във видеото Гала и благоверният ѝ Стефан се наслаждават на закуската си в компанията на ководещата на "На кафе" Зейнеб Маджурова и нейния любим - бизнесмена Стоян Балевски. Но макар трапезата, на която всички са седнали, да изглежда обилна и съблазнителна, нещо друго, още по-апетитно, като че ли повече привлича вниманието на потребителите, пише woman.bg.

Става въпрос за небрежно елегантната блузка, на която Гала е заложила за случая, пропускайки преди това сутиен. Не е нужно да си наблюдателен, за да доловиш под нея очертанията на зърната, сякаш радващи се на свободата.  Сред първите, осмелили се да коментират палавото неделно видео е дъщерята на водещата, която е изпратила сърчице. "Секси Гала" пък гласи друг възторжен коментар.