Гала защити голата си дъщеря (горещи снимки 18+)

Фотос по зърна предизвика масов хейт срещу красивата Софи

Нещо за четене
10:42 - 27 Юли 2019
38026
Гала защити голата си дъщеря (горещи снимки 18+)

Тв водещата от „На кафе“ по Нова тв Гала застана плътно зад дъщеря си Софи Будева след масов хейт, който предизвика нейна разкрепостена снимка в социалните мрежи.

Снимката на Мари, която възмути пуританите

На кадъра, споделен от 21-годишната хубавица, Мари бори високите летни температури по изрязан бански в цвят „пепел от рози“, поливайки се с вода. Макар младото момиче да не показва голотии, мнозина заядливци възроптаха, че зърната на гърдите й прозират. Хейтърите налазиха Мари даже в нейния профил в Инстаграм, подмятайки гнусотии както за нея, така и за популярната й майка.

„Винаги ще има злобари, които да се опитат да депремират детето ми. От малка я съветвам да не се съобразява с критикарите, а да слуша сърцето си. С кожух ли да се снима през лятото?“, защитава щерка си популярната тв звезда. Пред свои колежки от Нова тв Гала отрекла и плъзналия слух, че от есента Мари може да замени като панелист в предаването на майка си чаровната Ева Веселинова, за която върви мълва, че ще бъде махната от „На кафе“ заедно с Илиян Любомиров. Преди година и половина мъжът на Гала- Стефан изкара няколко месеца като неин телевизионен партньор.

Що се отнася до дъщерята на Гала, то 21-годишната Мари Будева открай време радва виртуалната мрежа с разкрепостени фотографии. Паметливи припомниха, че навремето и Гала се съблече гола, но за пари. Тя позира по гърди на корицата на еротичния журнал „Плейбой“. Lupa.bg публикува част от „розовите“ снимки на наследничката на Гала от брака й с Косьо Будев.