ГАЛАнтно: Деси и Сашо поздравиха колежката си от Нова с ЧРД

През ключалката
13:20 - 13 Февруари 2020
8127
ГАЛАнтно: Деси и Сашо поздравиха колежката си от Нова с ЧРД

Водещите на предаването по Би Ти Ви "Преди обед" Деси Стоянова и Сашо Кадиев демонстрираха, че са на висота и че когато става дума за човешки отношения телевизионната конкуренция няма значение. Тази сутрин още в първите минути на предаването те поздравиха галантно с рождения ден колежката си Гала от конкурентната Нова телевизия, чието предаване на "На кафе" се върти паралелно с "Преди обед".

Съвсем искрено Деси и Сашо пожелаха на Гала да бъде жива и здрава. А популярният актьор призна, че преди време неуместно се е пошегувал с конкурентката си от Нова, но веднага съжали за постъпката си и добави: "Няма да отрека, че съм израснал с нейните предавания".



И докато усмихнатите водещи на "Преди обед" поздравяваха Гала, Деси неочаквано разкри, че преди дни се е запознала в реалния живот с водещата на "На кафе". "Два титана се срещнаха", бе шеговитият коментар на Александър Кадиев по адрес на въпросната среща. След което добави: "Сблъсък на големите", а на фона на общата снимка на двете тв водещи Деси усмихнато му опонира: "Няма сблъсък и беше много приятна среща".


Джентълменски Сашо Кадиев покани Гала на кафе в студиото на "Преди обед", за да даде интервю на конкурентите си. Ако това стане факт разговорът между тримата водещи със сигурност ще избие рейтинга.

Любопитното е, че докато Гала бе изненадана с торта, песни и цветя в собственото си предаване, в слушалката й съобщиха за милия поздрав от страна на Деси и Сашо. Водещата на "На кафе" толкова се трогна, че почти се разплака и прочувствено благодари на колегите си от "Преди обед".

Снимки: "Преди обед"