Галчев убеден: В София ще победим

Никога не сме доволни на равенство в Левски, заяви младиет бранител на сините

Спорт
16:43 - 11 Август 2023
2119
Галчев убеден: В София ще победим

Футболистите на Левски кацнаха в София след визитата си в Израел, където воденият от Николай Костов завърши при нулево равенство с местния Апоел Беер Шева. Защитникът на „сините“ Патрик-Габриел Галчев говори на Летище София след кацането на Левски на родна земя.

„Никога не сме доволни на равенство, винаги сме искали да побеждаваме независимо кой е съперникът. Според мен не сме доволни от равенството, защото ако бяхме били, щяхме да сме щастливи. Имахме 100-процевнтови ситуации, които можехме да реализираме и в добавеното време ударихме греда, така че съжаляваме, че не победихме. Според мен в София ще победим“, заяви Патрик-Габриел Галчев.

„Могат да натежат изпуснатите положения, защото Апоел Беер Шева е голям отбор. Според мен имаме големи шансове да ги отстраним и да играем плейоф в Лигата на конференциите“, каза още той.

„Апоел е доста добър отбор, така че трябва да им отдадем заслуженото. Разбира се, Левски е фаворит във всеки един мач. Феновете са нашият 12-и играч, но усетихме подкрепата на макар и малкото фенове с български знамена на стадиона. Няма какво да се промени в тактиката на Апоел“, завърши Патрик-Габриел Галчев.