Галена догонва Андреа по килограми

Смядовката шоково наля снага, качи 10 кила за по-малко от месец

През ключалката
11:12 - 31 Януари 2020
29760
Галена догонва Андреа по килограми

Галена е качила над 10 кг и слабата й някога осанка вече е в миналото – пише в. „Уикенд“. Изпълнителката шокира с вида си на последните си участия. На видеа и необработени снимки лъсва истината за фигурата на красивата смядовка.

Хитовата изпълнителка не прилича на себе си, а и няма общо с вида си от кадрите в социалната мрежа и лъскавите си видеоклипове с бюджет от по 70-80 хиляди лева. Чалга дивата вече започва поразително да прилича на своята най-пухкава колежка – Андреа. Разбира се, при блондинката от Сапарева баня тонажът е значително повече, гласовите данни по-малко, а и тя обработва снимките си до безобразие. При Галена ситуацията не е чак толкова трагична, но ако не вземе мерки, като нищо ще догони бившата на Кобрата.

Не е изключено и половинката на вафления бос Галин да е бременна. Звездата на масовия жанс често споменава, че освен двете й момчета, иска да има и момиче. Вероятността за трета бременност е най-нищожна, защото певицата е качила на бедра, ръце и гуша, а не на гърди и корем, както е бри бременните жени.
Припомняме, че изпълнителката има и мощно дупе, дело на хирургията. Преди година шармантната дама от Смядово напълни със силикон задните си части.