Галена Великова я гледат като принцеса

Двамата с мъжа ѝ от години имат собствена яхта и дори частен самолет, с който много обичат да пътуват

Новини
16:12 - 09 Март 2024
322309
Галена Великова я гледат като принцеса

Вечно усмихнатата красавица - жури в „Денсинг старс“, Галена Великова, е глезена принцеса, пише „България Днес“.

Родената в Стара Загора и завършила право в Бургас шампионката по спортни танци е глезлата на любимия си -несметно богатият грък Константинос Хайнас. Двамата имат две дъщери.

Костас нахлува в живота на Галена неочаквано, и то в момента, в който тя гради успешна кариера.

Но вместо да я затвори в кухнята, той й подава ръка, за да върви нашето момиче още по-нагоре. И търпи безропотно жертвите, които прави в името на работата.

Затова и до днес Великова казва, че половинката й е нейната най-силна подкрепа.

Любовта им не е от пръв поглед - развива се във времето. Запознават се по време на състезание. Костас решава да се захване с бизнес, свързан с танци, а в центъра тогава е бъдещата му жена.

Влюбва се в нея в мига, в който я вижда. И то не само заради професионализма, а най-вече заради усмивката, смеха, лекотата на общуване.

Галена пък открива у него бърз и остър ум, оценява високо и грижовността му. Общ бизнес почват две лета след запознанството си, тогава вдигат и сватба. До това време Галена вече идеално владее гръцки. Двамата имат училища по танци.

Преди това Костас притежава продуцентска и промоутърска компания в Лондон.

Организира концерти на известни изпълнители - U2, Дебра Хари, „Ролинг Стоунс“. Но гафът идва точно с „Ролинг Стоунс“ -седмица преди да се появят на сцената, групата изпада в транс заради див запой, изпокарва се и мениджърът отлага изявата. За организаторите следват, меко казано, куп неприятности, свързани и със солидни неустойки.

Малко след това Костас се прибира е родината си и се запознава с Галена.

Двамата от години имат собствена яхта и дори частен самолет, с който много обичат да пътуват. Галена показа свои снимки от самия самолет, на който любимият й мъж я обучава на тайните на летателния апарат.

„Не съм особено екстремна личност, но обичам новите неща. Впускам се в тях през глава“, смее се Галена, която не спира да се развива.