Галин следи Галена

През ключалката
12:10 - 25 Април 2019
4163
Галин следи Галена

Бизнесменът Галин не пуска половинката си Галена сама по участия. Репортер на в. "Уикенд" констатира, че вфленият бос ходи на абсолютно всяко участие фолк дивата. Мъжът винаги има запазено сепаре в заведението, в което пее половинката му, той зорко следи докато тя пее, видя с очите си репортерът.

Галин се опитва да остане незабелязан и не се набива на очи, но Галена не пропуска да спомене, че любимият й е в клуба. „Моята половинка Галин, който е с мен тази вечер. Казала съм му, че като идва на мои участия, трябва да се забавлява, както го правя аз”, осведоми публиката изпълнителката на „Дай ми любов”. Явно така тя предупреждава ухажорите да се държат прилично.

Бизнесменът явно се страхува да не би изгората му да кръшне на някое от участията си, затова я следи плътно и е винаги до нея, коментират в бранша. Милионерът ходи дори и на ангажименти, които са на другия край на България. Бившият мъж на фолк певицата Деси Слава знае, че настоящата му половинка  е доста палава и се държи повече от предизвикателно по своите изяви. Точно заради това мнителният Галин неотлъчно следва любимата си. Двойката разчита на услугите на шофьор, който ги транспортира, защото и двамата удрят по някое питие в заведенията.

По време на изявата си, певицата се раздаде максимално, но не спираше да гледа не в публиката, а в бащата на двете си деца. Той също следеше какви ги върши Галена на сцената. За разлика от повечето си колежки, фолкаджийката бе сложила сутиен под бодито си и бе далеч от разголена. Дали заради присъствието на мъжа си  или просто случайно, но изпълнителката се държа твърде прилично, забелязаха и коментираха всички присъстващи в клуба.

От години се носят слухове, че бизнесменът се съмнява във верността на жената до себе си, за която не спират да се появяват слухове, че е съгрешила с чужди мъже. Често се твърди и че двамата се пред развод, а самата Галена твърдо отрича тези неща и дори уверява, че е готова и да роди трето дете.