Гари Невил съсипа Бруно Фернандеш: Позор, срам!

Юнайтед стана за смях заради публикация отпреди седмица

Спорт
12:58 - 06 Март 2023
2436
Гари Невил съсипа Бруно Фернандеш: Позор, срам!

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил прие тежко поражението на „червените дяволи“ с 0:7 от големия съперник Ливърпул. В анализа си след края на мача в студиото на „Sky Sports“ той подчерта негативната игра на полузащитника Бруно Фернандеш.

„Второто полувреме беше истински позор, отборът беше на парчета, особено Бруно Фернандеш, който игра срамно. Някои негови действия бяха смущаващи. Дори изглеждаше, че вдига ръце, питайки защо не са го извадили от терена“, каза бившият английски национал.

„Надявам се, че е било просто лош следобед. Вярвам, че Тен Хаг ще се справи бързо и по най-добрия начин. Правил го е в миналото, но в този мач те се счупиха като отбор, играчите загубиха ума и дусциплина“, добави Гари Невил.

Дълго време ще се говори за разгромната загуба на Манчестър Юнайтед с 0:7 от Ливърпул.

Творчеството на феновете в социалните мрежи е безгранично, но „червените дяволи“ като че ли си вкараха автогол с публикация след спечелването на Карабао Къп.

Тогава от клуба публикуваха кратък текст в социалните мрежи, гласящ: „Ерата Ерик тен Хаг започна.“

Едва ли обаче от Юнайтед са си представяли какво ще се случи само седмица след успеха над Нюкасъл с 2:0, а будни фенове на Ливърпул бързо, бързо се сетиха за този пост и подходиха с ирония към него.