Гърневски брутален: Страната е на автопилот, върви към Жанвиденов апокалипсис

Това ли е работата на Петков - да върви разгърден, с чаша уиски във Версай?!, изригна острието на ГЕРБ

Актуални новини
12:50 - 13 Март 2022
4219
Гърневски брутален: Страната е на автопилот, върви към Жанвиденов апокалипсис

Спас Гърневски впечатли съпартийците си от ГЕРБ с остро изказване против новата власт и президента Румен Радев на днешното Национално събрание на партията.

Здравей, ГЕРБ, здравей България!, извика силно от трибуната бившият кмет на Пловдив.  

Много въпроси висят със страшна сила пред България, заключи Гърневски.

Днес освен с политиката на ГЕРБ трябва да поставим и още нещо като задача към следващите месеци – да поставим началото на края на управлението на президентската хунта, да възстановим демокрацията. Държавата е на автопилот и върви към нов Жанвиденов апокалипсис, заключи Гърневски.

Кои са лицата на тези 4 партии, които сформираха това антинародно правителство – неадекватно, което не знае къде се намира?, попита риторично острието на ГЕРБ.

Този човек, който извърши национално предателство и от обединител се превърна с разединител в този гнусен и срамен преврат, визира президента Радев Гърневски.

Този човек, който не си знае правомощията, който се опитва да суспендира съдебната система, който си позволява с кабинетната си хлапачка да изготвя списъци на престъпници и да задължава прокуратурата да ги разследва и начело Борисов и Гешев

Това ли е работата на Кирил Петков – да ходи разгърден с чаша уиски в Елисейския дворец, пардон, Версай, разгорещи се Гърневски.

В лицето на Рашков той видя озъбеното лице на комунизма. Видяхте ли опитите за разпити, вкарване на хора в арести по време на избори, обърна се към герберите Спас Гърневски.

Да бъде отстранен от власт и да бъде предаден на правораздавателните отговори. Ако някой трябва да лежи 5 години, той трябва да лежи 15 години, препоръча той.

Депутатът обяви, че ГЕРБ трябва да се стреми към предсрочни избори и към връщане на Бойко Борисов на власт, който да направи четвъртото си правителство.