Гавра с медиците ни: Мъж си направи "маска" от комарник

Куриози
21:00 - 15 Октомври 2020
7864
Гавра с медиците ни: Мъж си направи "маска" от комарник

Поредна гнусна гавра с медиците ни и с работещите на първа линия спретнаха потребителите на социалните мрежи. Мъж на име Младен Тодоров публично се "похвали", че е изобретил своя маска, която не може да помогне по никакъв начин срещу разпространението на коронавирусната инфекция, но за сметка на това му вършела чудесна работа пред контролните органи. 

Става въпрос за маска, направена от комарник, която вероятно би пропуснала и хлебарка. Мъжът обаче гордо твърди: "Купих си я Март месец, защото и аз като много други хора в началото повярвах че ковида е толкова опасен. Е от маската ми остана само периферията, а вкъщи ми беше останало малко мрежа от комарника. Е когато се качат полиция и контроли в градския транспорт, слагам маската и понякога правят опит да се заяждат, но опитите са неуспешни. Лицето нали ми е ПОКРИТО. При въпрос от моя страна в коя наредба, пише от какъв материал трябва да ми бъде наморника, те се обръщат и продължават". 

Оказва се, че постингът му освен хиляди лайкове за подкрепа, разобличи и други тарикати - някои не са си сменяли маските от началото на извънредното положение, например. С това те рискуват не само чуждото, но и собственото си здраве.